AGRI-CONTO-CLEEN

Doprinos poljoprivrede
čistom okolišu i zdravoj hrani
Sustavi potpore odlučivanju
za izračun preporuka kalcizacije, za preporuke gnojidbe najvažnijih usjeva i povrća, za zaštitu bilja
U fokusu projekta
proizvođači hrane, osobito ratari (farmeri) organizirani u male ili srednje gospodarske subjekte

Poslednje vesti

2810

PREDSTAVLJANJE PROJEKTA I PROJEKTNE KNJIGE NA MEĐUNARODNOM SIMPOZIJU U DUBROVNIKU

U kongresnom dvorani hotela Ariston u Dubrovniku, od 18. do 23. listopada održavao se međunarodni simpozij pod nazivom: 9th International... Read More →
2304

Završna konferencija projekta u Rumi

Završna konferencija IPA projekta „Doprinos poljoprivrede čistom okolišu i zdravoj hrani“ održana je 20. travnja 2015. godine u svečanoj sali... Read More →

AGRI-CONTO-CLEEN

Kontrola učinka konvencionalne poljoprivredne proizvodnje s obzirom na unos kemijskih tvari u tlo.
Baza podataka o otjecaju poljoprivrede na ekološko opterećenje okoliša.
Održivi sustav kontrole kontaminacije tla poljoprivrednom proizvodnjom, te povećanje razine svijesti o utjecaju poljoprivrede na okoliš, kao i na proizvodnju zdrave hrane.
01_125_80
02_125_80
03_125_80
04_125_80
05_125_80
06_125_80
Europska unija
Ovaj projekt financira Europska unija. Ova web stranica i svi dokumenti proizvod su financijske pomoći Europske unije. Sadržaj ovog dokumenta je isključiva odgovornost Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku i partnera projekta i ni pod kojim okolnostima ne može smatrati da odražava položaj Europske unije.
Europska komisija je izvršno tijelo Europske unije
Europsku uniju čini 28 zemalja članica koje su odlučile postupno povezivati svoja znanja, resurse i sudbine. Zajednički su, tijekom razdoblja proširenja u trajanju više od 50 godina, izgradile zonu stabilnosti, demokracije i održivog razvoja, zadržavajući pritom kulturalnu raznolikost, toleranciju i osobne slobode. Europska unija posvećena je dijeljenju svojih postignuća i svojih vrijednosti sa zemljama i narodima izvan svojih granica.
Back to Top